top of page

AKTUATORER
-Elektriske aktuatorer

Actuators SA and SAR.JPG

Aktuator SA og SAR
Aktuator av typen SA for åpen-lukk-drift og posisjoneringsdrift er klassifisert for klasse A og B eller driftstyper S2 - 15 min. En spesialversjon for lengre drift er tilgjengelig for S2 - 30 min drift

Dreiemoment fra 10 Nm til 32 000 Nm
Utgangshastigheter fra 4 til 180 rpm
Grense- og dreiemomentføling
Tilgjengelig med 3-ph AC, 1-ph AC og DC motorer
Håndhjul for manuell betjening

Variable speed actuators SAV and SARV.JPG

SAV og SARV variabel hastighet aktuatorer
Med SAV .2 flersvingaktuatorer for åpen og lukket drift og SARV .2 for modulerende drift kombinert med ACV .2 aktuatorkontroller, er den velprøvde AUMA SA/SAR-serien forbedret med modeller med variabel hastighet. AUMA er ledende innen teknologi på markedet og tilbyr et bredt hastighetskontrollforhold på 1:10.

Momentområde fra 10 Nm til 1000 Nm
Utgangshastigheter fra 6 til 240 rpm
Moment- og grenseføling o Tilgjengelig med 3-fase AC-motorer
Håndhjul for manuell betjening

Variable speed actuator SEVEN.JPG

Aktuator med variabel hastighet SEVEN
Bruk av en spesialutviklet frekvensomformer gir enorme fordeler. De viktigste egenskapene er variasjon i hastighet, motstand mot spennings- og frekvenssvingninger, ingen strømtopper under oppstart samt skånsom drift av ventilen ved å redusere hastigheten i endeposisjoner. Den robuste konstruksjonen er ekstremt motstandsdyktig mot miljøpåvirkninger (standard korrosivitetsklasse C5, IP67, dobbel forseglet – beskyttelse er også sikret under idriftsettelse) og kan forbedres ytterligere som ekstrautstyr.

AUMA PROFOX PF-M.JPG

PROFOX PF-M
Én løsning for butterfly-, kule-/plugg- og globeventiler. Kompakte aktuatorer med intelligente funksjoner som plattformkonsept for skreddersydde automasjonsløsninger.
Hver PROFOX er utstyrt med en sentralt plassert LED: FOX-EYE. Den gir godt synlig informasjon om både aktuator- og ventilstatus. FOX-EYE-visningsskjemaet kan konfigureres av brukeren etter behov.

AUMA PROFOX PF-M.JPG

Eksplosjonssikre aktuatorer PROFOX PF-MX
Eksplosjonssikre innretninger må brukes i anlegg der det er sannsynlig at det vil oppstå potensielt eksplosive atmosfærer. Disse enhetene er utformet slik at de ikke fungerer som tennkilde. Deres konstruktive tiltak forhindrer forekomsten av tenningsgnister eller varme overflater.
Sertifisering utføres i nært samarbeid med nasjonale og internasjonale sertifiseringsorganer.

TIGRON TR-M.JPG

TIGRON TR-M
TIGRON er en multi-turn aktuator med klassisk oppdrag:
Automatisering av sluseventiler med eller uten stigende spindel samt dobbelblokk- og lufteventiler.
Tilnærmet ubegrenset slag
Stigende stilker føres gjennom den hule akselen til aktuatoren med flere svinger som driver stammetråden. Stengelbeskyttelsesrøret beskytter stammen mot forurensning og personer mot skader.

bottom of page