top of page
TWIN SCREW RR

twin screw rr 
Pumps API 676  


Cerpelli 'RRLO er designet og bygget i samsvar med API 676-normer, og representerer utviklingen av 100 års erfaring innen design og konstruksjon av volumetriske pumper med to skruer. Pumpene er selvsugende og kan transportere væsker som inneholder gass eller luft. Det slitesterke innerhuset kan støpes i et bredt spekter av materialer avhengig av pumpevæskeegenskapene. Slitesterk overflatebehandling er også tilgjengelig som ekstrautstyr. Valgfritt damp- eller varmevæskekammer er tilgjengelig på forespørsel.
 
Skrueaksler som er bearbeidet av smidde monoblokkstykker eller stenger, herdede tannhjul montert direkte på rotorene og overdimensjonerte rullelager sørger for jevn og pålitelig drift av RRLO-pumpene. Alle RRLO-pumper i serien leveres inkludert avlastningsventiler, som kan svare på spesielle krav fra anlegget og i henhold til de nyeste reglene som API 520. Flere konstruktive funksjoner, inkludert ekstern eller intern peiling og vertikal konfigurasjon, kan leveres avhengig av applikasjon

RR.JPG
api.JPG
SPESIFIKASJONER
APPLIKASJON
Q(M3/H): <2100
Dp(bar): 40

Diathermisk olje
Lav og høy viskositet; Bitumen, mineral oljer, hydrokarboner, 
egenskapene til væsker med liten eller ingen smøring, matkosmetikk og såper, fyringsoljer(HFO og LFO).

Maks. temp (°C): 300
Visk. (cST): 1- 20 000
BESKRIVELSE

Disse pumpene er designet i samsvar med kundens forespørsler og spesifikasjoner og kan velges på grunnlag av.    RR og RRH serien leves slitehylse kalt "liner" som gjør vedlikehold enklere og forlenger livet til pumpehuset. 

Fordeler:
• Deres horisontale eller vertikale plassering;
• Konfigurasjonen av lagerhus: ekstern eller intern;
• Høyt (RRH) eller lavt (RR) trykk;
• Enten med eller uten slitehylse (Liner);
• Enten med eller uten varmejakke
Et bredt utvalg av tilgjengelige løsninger gjør RR og RRH twin-skrue pumper serie spesielt allsidig, når det gjelder både applikasjoner (pumpede væsker) og installasjon, takket være deres kompakte design (egnet for land- og offshoreanlegg).
Mekaniske tetningsseter(sealing seats) API 682 standard. 
Sikkerhetsventilen skal forhindre overtrykk inne i pumpehuset.
Enhetene leveres der det er jevn strøm og kreves og egner seg for pumping av både lav og høy viskositet  væsker.

Modellene leveres med eller uten timing-gir

CERTIFIKATER
ce.JPG
EX.JPG
bottom of page