HØYTRYKKSPUMPE

Høyytelses tripleks stempelpumpe

Vi tilbyr mobile og stasjonære enheter i forkjellige utgaver.

Área de aplicação:
– Kjemi
– Varmtvann
Utstyr:
– Slanger, Dysser(Nozzle)

Heavy duty pumper opp til 500 bar.

Komplett leveranse av pumpeskid

Norditec-BTK Series 2,2-4kW Elektrisk høytrykkspyler med kaldt vann
Opptil 15 l/min – 140 bar

 • 2,2 – 4 kW elektrisk trykk i kullvann
 • Den kommersielle kaldtvannshøytrykkspyleren brukes ofte til utvendig bygningsrengjøring, graffitifjerning, overflaterens, transportbåndrengjøring, mugg, fjerning av alger, husholdningsrengjøring, bilvask og så videre. Kunden kan velge å styre vaskemaskinen manuelt eller automatisk, avhengig av dine preferanser, ved å vri på knappen over vaskemaskinen. Stempelet til denne vannpumpen har et solid keramisk rør, som er mer holdbart enn sprayporselensstempel. Og seismiske trykkmålere fylt med væske gjør dataene mer realistiske, og viser det virkelige trykket. Samtidig utstyrte vi med 3 meter vanninntaksrør inkludert filter、10 meter høytrykksrør av ståltråd som utløpsrør og avtrekkerpistol. Våre kunder kan stole på produktene våre for å holde utstyret sitt i gang. Hver designdetalj er optimalisert for lang produktlevetid og pålitelig ytelse.

 

Produktkarakteristikk1.

1. Støpt kobberpumpe
2. Stempelpumpe
3. Trykkregulering
4. Selvabsorbsjon
5. Filter
6. Overopphetingsbeskyttelse
7. Flerbruk
8. Autoswitch
9. Overbelastningsbeskyttelse

BFT-08200-serien 37kW Elektrisk høytrykkspyler med kaldt vann

Kap.: 8 l/min til 2000 bar.

 • Den industrielle kaldtvanns-høytrykkspyleren brukes ofte til råoljeoverføring, reinjeksjon av avløpsvann, skjæring av lange vegger – Gruvedrift, industriell avløpsvannbehandling, våtsandblåsing, isdemping, rengjøring av hette og kanal, rengjøring av kondensatorrør, vannblåsing og så videre. Klienten kan styre vaskemaskinen manuelt med knappen over vaskemaskinen. Stempelet til denne vannpumpen har et solid keramisk rør, som er mer holdbart enn sprayporselensstempel. Og seismiske trykkmålere fylt med væske gjør dataene mer realistiske, og viser det virkelige trykket. Samtidig utstyrte vi med 5 meter vanninntaksrør inkludert filter, 15 meter ståltråd høytrykksrør som utløpsrør og avtrekkerpistol. Våre kunder kan stole på produktene våre for å holde utstyret sitt i gang. Hver designdetalj er optimalisert for lang produktlevetid og pålitelighet

NORDITEC-BT-240Q Series 10HP kaldtvannsdieselmotor

Kap.: 8 l/min til 2000 bar.

 • Vi introduserer 10HP kaldtvannsdieselmotortrykkspyler, en allsidig og kraftig rengjøringsløsning designet for å møte alle dine behov. Denne høytrykksvaskeren av profesjonell kvalitet tilbyr en rekke funksjoner som gjør den til et viktig verktøy for ulike bruksområder, inkludert bilvask, hagerengjøring og flekkfjerning.
 • Med sin robuste 7,5 kW kaldtvannsdieselmotor, gir denne høytrykkspyleren eksepsjonell ytelse og pålitelighet. Enten du trenger å rengjøre kjøretøyet ditt, fjerne skitt fra hagen din eller takle vanskelige flekker, er denne maskinen opp til oppgaven.
 • Utstyrt med avanserte funksjoner sørger denne høytrykksvaskeren for effektiv og effektiv rengjøring. Høytrykksvannstrømmen fjerner uanstrengt skitt, fett og smuss, og etterlater overflaten plettfri. Den justerbare dysen lar deg tilpasse vanntrykket i henhold til dine behov, og gir presis og kontrollert rengjøring.
 • Denne høytrykksvaskeren er designet med profesjonelle brukere i tankene, og er bygget for å tåle tung bruk. Dens holdbare konstruksjon og høykvalitetskomponenter sikrer langvarig ytelse, noe som gjør den til en utmerket investering for både kommersielle og boligapplikasjoner.
 • Dessuten er denne høytrykksvaskeren enkel å manøvrere og betjene. Dens brukervennlige design og ergonomiske håndtak gjør den behagelig å bruke i lengre perioder. Den kompakte størrelsen og de solide hjulene muliggjør enkel transport, slik at du enkelt kan flytte den rundt.
 •  

Høytrykksstempelpumpe i LMV-serien

Opptil 12L/min, 150Bar LMV seriell

Utmerket pumpe med passende flyt og trykk, du kan bruke den til bilvask og sprøyting. Ved hjelp av regulatorventilen kan du kontrollere trykket selv. Pumpehode i støpt messing og krankboks i støpejern gjør pumpen holdbar og sterk.

ST-serien høytrykksstempelpumpe
Opptil 30L/min, 250Bar ST Seriell

 • ST-serien kommer i seks modeller. Dens maksimale strømningshastighet på 30L/min og et maksimalt trykk på 250Bar. Valgt pumpehode i smidd messing, høy styrke, ingen porer, lang levetid, sikker drift. Stempelet bruker presisjonsmaskinerte keramiske stempel for økt holdbarhet og egnethet. Bedre oljetetningssystem bruker rustfri stålfjær for å sikre tilstrekkelig spenning, “U”-type “nitril” materiale lavtrykksvanntetningsdesign for å forbedre pumpeytelsen, forbedre levetiden til stempelstøtteføringsringen, sikre stempelets koaksialitet og forlenge tjenesten levetiden til vanntetningen og stempelet.
 • Norditec utvikler i samarbeid partnere og kunder spesielle krav i tillegg til våre produkter.

FMV industriell høytrykksstempelpumpe

 • Utmerket pumpe med passende flyt og trykk, du kan bruke den til bilvask og sprøyting. Ved hjelp av regulatorventilen kan du kontrollere trykket selv. Støpejernspumpehode og krankboks gjør pumpen holdbar og sterk. Kontrollventilen og det keramiske stempelet på innsiden av pumpen er lett å løsne og har god ytelse. Pumpens veivaksel er laget av utmerket legering, den er sterk og har lang levetid. Du kan observere oljekapasiteten ved hjelp av oljespeil. Når du først bruker pumpen vår, bør du skifte olje etter å ha brukt pumpen i 50 timer. Deretter bør du skifte olje etter at pumpen har vært i bruk 500 timer. Vi vil tilby ettersalgsservice innen 1 år og tilby service med å levere reservedelspakke.

1. Vevboks og veivaksel av supperlegering
2.Spesiell flens for tilkobling av motor
3.Pumpehode i støpejern
4.Funksjonell tilbakeslagsventil
5.Slitesterk kobler rob
6. En pumpe spesialiserer seg på industri

Faça login com o nome de usuário e senha fornecidos pela Norditec.

Preencha o formulário para baixar o arquivo